Ik kan u helpen de juiste keuze te maken op het kruispunt van uw loopbaanpad. Ik ben expert in het terug brengen van mensen naar een vreugdevol zinvol leven waarbij de ware passie in het werk wordt teruggevonden. Dit ook vaak zonder verlies van inkomen!

U bent al meer dan 10 jaar aan het werk, u heeft genoeg geld verdiend, en er is iets gebeurd op uw loopbaanpad, waardoor het niet zo soepel meer gaat. U bent uw baan kwijtgeraakt, of haal bijvoorbeeld onvoldoende voldoening uit uw baan i.v.m. energielekkage, midlife-crisis, burn-out, een gevoel van gemis. Iets waardoor u nu op een kruispunt staat. Moet ik rechtdoor hetzelfde doen wat ik tot nu toe deed? Moet ik rechtsaf iets helemaal anders doen? Of moet ik linksaf iets anders accepteren? Kortom u staat op een kruispunt waarbij een keuze nodig is. Deze keuze kan vergaande gevolgen hebben. U bent al een tijd op weg, en de vervolg-weg is niet zo heel lang meer. De keuze moet leiden tot meer plezier en energie en misschien zelfs meer geld, als dat hetgeen is wat u nastreeft.

Ik kan u helpen de keuze op dit kruispunt te vergemakkelijken en in de toekomst ondersteunen bij aanpalende keuzes, zodat uw loopbaanreis zo soepel mogelijk verloopt.

Een loopbaanpad soepel blijven vervolgen vergt in de huidige tijd ook aanpassingsvermogen. De veranderde omgeving, snelheid van veranderingen en complexiteit van onze maatschappij zijn voor ons, professionals tussen de 35-55 geen eenvoudige setting om onze idealen te verwezenlijken. En toch wil ik u ondersteunen deze factoren voor u te laten werken, in plaats van tegen u. Ze kunnen goed ingezet een carrieresprong of -switch goed ondersteunen en versnellen.

Doordat ik zelf ook bijna 50 ben, een carrieresprong gemaakt heb met hulp van gidsen, zelf ook daadwerkelijk reisleider geweest ben, en me na mijn midlife crisis en energieverspilling ben gaan bekwamen in loopbaanbegeleiding, ben ik een een uitstekende gids bij dit soort trajecten.

Neem contact op via mijn contactformulier als u toe bent aan een energiesprong.