Visie

Mijn visie is dat mensen de beste bijdrage leveren voor de maatschappij en zichzelf, als ze volledig in hun kracht staan. Vanuit deze kracht kunnen ze het meeste uit hun carrière halen en het meeste geld verdienen, als dat hun intentie is.

Ik ben zelf een voorbeeld van een hoogopgeleide professional die na 10 jaar ambtenarenbaan in de ICT een volledige carrière switch ben gaan maken. Deze switch overigens binnen dezelfde Organisatie! Er kwam een reisgids op mijn pad, die mij in de eerste fase hiermee geholpen heeft.

Ik heb hier zelf zoveel hernieuwde energie van gekregen en verdien door extra werkzaamheden ook meer geld, waarbij ik ook een grotere bijdrage lever aan de maatschappij. Mijn werk buiten de overheid draagt daarnaast bij aan professionalisering van mijn procesadviseur, facilitator en procesbegeleider kwaliteiten. Zo werkt het positief op elkaar in. De Academie voor Opstellingen, waarbij ik opgeleid ben als professioneel opsteller en docent, steunt mij verder ook in de vervolgstappen.

In mijn werk ben ik meer van bewuste energie naar de onbewuste stroom energie gegaan. Meer hartenergie en bezieling laten stromen. Meer harten openen voor wat zich daadwerkelijk wil laten zien. Dit doe ik nu binnen de overheid en daarbuiten met veel plezier en passie!